Foto: Pixabay

Fusion inviterer alle med smag for champagne og god mad til fødselsdagsfest torsdag aften.

Gourmetrestauranten Fusion, der ligger på Strandvejen ved den aalborgensiske havnefront, kan fejre syv års fødselsdag.

Og i den anledning vil champagnepropperne torsdag 29. juni springe om ørerne på gæsterne i et hidtil uset tempo. For udover at have sammensat en overdådig fødselsdagsmenu, så er der denne aften ekstra fokus på den gode champagne.

Mellem de mange retter, der blandt andet indbefatter pocheret østers, jomfruhummer, stegt pighvar, foie gras og skovdue kommer der hele ti forskellige champagner på bordet.

Det lægges ud med “Esprit” Pierre Peters, Grand Cru (2010), som en lille apperitif, og i løbet af aftenen vil der blandt andet være mulighed for at smage Grand Cru Mesnil, “Dream Vintage” (2009); Grand Cru Chouilly, N. Hostomme (2007);“Orpale”, De Saint Gall (2002); Dom Perignon Rosé (2004); Krug (2002); Vintage, Pol Roger (2008); Cuvee Winston Churchill, Pol Roger (2004) og Vintage, Mailly, Magnum (1996)

Kendt vinkender er vært

Denne specielle aftens Sommelier er den vellidte Thomas Lysgaard, der er en af Aalborgs største vinkendere, og som flere gange er kåret som Danmarks bedste. Der er er derfor garanti for en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Ønsker du at deltage i fødselsdagsfesten og være med til at fejre Fusions første syv år, så kræver det tilmelding på lc@restaurantfusion.dk med angivelse af dit fulde navn, telefonnummer, samt antal personer du vil booke til. Prisen er 2.195 kroner per person.

Du kan læse mere om champagneaftenen her.

 

DEL
Jens Erik Møller
Tidligere redaktør på Smag Aalborg. Elsker det franske og italienske køkken og har en stor svaghed for god kaffe, hvor kvaliteten er helt i top. Er desuden afhængig af kvalitetschokolade. Mener at mad ikke bare er mad, men nydelse og indbegrebet af det gode liv.