Foto: Pixabay.

Restaurant Fusion fejrer fødselsdag med champagne og seks retter den 29. juni.

10 slags champagne og seks forskellige retter. Det er på menuen, når Restaurant Fusion på Strandvejen fejrer sin syv-års fødselsdag med en champagneaften den 29. juni.

På tallerknen kan du blandt andet forvente pocherede østers, jomfruhummer, stegt pighvar, foie gras og skovdue, mens sommelier Thomas Lysgaard vil præsentere de forskellige varianter af gyldne dråber.

Begrænset antal pladser

Champagneaftenen starter klokken 18 og koster 2.195 kroner per person. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Du kan læse mere om aftenens menu samt reservation af pladser her.

Restaurant Fusion serverer til daglig både frokost, a la carte, en månedlig menu samt sushi.

DEL
Chefredaktør. Elsker mad og journalistik og stræber efter at forene de to på bedst mulig vis. Uddannet cand.public. i analytisk journalistik og har en svaghed for god kaffe, croissanter og flæskesteg med det hele.