Foto: Vestre Baadelaug

Sliders og smørrebrød: Restaurant på Bådehavnsvej lokker med frokost

Restaurant Vestre Baadelaug på Bådehavnsvej 6 er klar med nyt frokostmenukort.

Har du endnu ikke prøvet Restaurant Vestre Baadelaugs lækre bøfsandwich eller den saftige flæskestegssandwich med det hele, så skal du slå til nu. Restauranten holder igen åbent til frokost og er i den sammenhæng klar med et nyt frokostkort, der gælder fra klokken 11 til 16. Det skriver restauranten på Facebook her.

På det nye menukort finder du blandt andet de såkaldte sliders, der er mindre burgere i mundrette størrelser. Du får to sliders i lyse boller fra Hune Bageri smurt med senneps-mayo, rustikke fritter og chili-mayo til 149 kroner.

De nye sliders kommer i fire forskellige udgaver, og du kan selv vælge om det for eksempel skal være den lækre flæskestegssandwich med hjemmelavet rødkål, hjemmesyltede agurker og brun sovs.

Er du ikke så meget til burgere, så har Restaurant VB også fået en masse nyt smørrebrød på menuen. Et stykke smørrebrød koster 69 kroner, og du kan blandt andet se frem til klassikeren med æg og rejer, der hos VB bliver serveret med hjemmelavet mayonnaise, acocado, citron, ørredrogn samt dild. Er du blevet helt sulten, finder du menukortet på Restaurant Vestre Baadelaugs Facebook-side her.