Pixabay

Økologisk fjerkræ og surdejsbrød: Så er der høstfest på Frederikstorv

Kom til høstfest på Frederikstorv den 15. september.

Sommeren er desværre ved at være ved vejs ende, men du behøver ikke fortvivle, da der den 15. september klokken 18.00 er høstfest på Frederikstorv. Arrangementet er et samarbejde mellem CheerUp Foodtruck, Mit Frederikstorv og Aalborg Kommune.

Til høstfesten får du fornøjelsen af en økologisk og sæsonpræget tre-retters menu, som består af blandt andet friskbagt surdejsbrød, nordjysk fjerkræ og gris fra grillen, rodfrugter, spidskålsslaw, gårdfløde og meget mere. Maden bliver leveret og tilberedt i et fællesskab med lokale avlere, områdets restauranter og lokale, grønne frivillige.

Høstquiz og præmier
Begivenheden starter som sagt klokken 18.00, hvor du har tid til at finde din plads ved langbordet, alt imens du får mulighed for at spise diverse snacks, inden maden serveres klokken 18.30. Undervejs kan du snakke med sidemanden, synge med på traditionelle høstfestsange og deltage i en høstquiz med økologiske, spiselige gaver som præmier.

Så kom og deltag i en udendørs og social tradition inden hverdagsaftenerne ændres til indendørshygge, mens sneen vælter ned. Du kan læse mere om begivenheden her