Foto: Bistro59

Bistro59 åbner igen efter en sommerferiepause, og i samme anledning præsenteres ny à la carte menu.

Hvad enten vi kan lide det eller ej, så er sommerferien ved at være ovre. Men der er ikke noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget. Torsdag 3. august har den populære Bistro59 nemlig fjernet ferielukket-skiltet i vinduet og har nu igen åben.

Det sker med en helt ny à la carte menu.

Menukortet på den franske bistro i Christiansgade er bygget op om en bistromenu, som du altid kan få, suppleret med à la carte retter, som varierer efter sæson, tilgængelighed og forgodtbefindende.

Kaninpaté og lækker Vol-au-vent

Sensommerens à la carte menu på Bistro59 består af mange spændende franske retter.

Lige fra østers og kaninpaté til stegt slethvar med spidskål, mandler og muslingesky eller den lækre butterdejspostej Vol-au-vent med stuvede kantareller og majs.

Og til dessert kun du både få lækker bagt fersken med hindbær, vanilje & hvid chokolade eller en klassisk chokoladefondant med vaniljeis og nøddekrokant.

Se hele det nye menukort kan ses her.

DEL
Jens Erik Møller
Tidligere redaktør på Smag Aalborg. Elsker det franske og italienske køkken og har en stor svaghed for god kaffe, hvor kvaliteten er helt i top. Er desuden afhængig af kvalitetschokolade. Mener at mad ikke bare er mad, men nydelse og indbegrebet af det gode liv.