Forbered en fed fødselsdagsfest

Vil du gerne holde en fødselsdag lidt ud over det sædvanlige i år? Det er altid fedt med en fest, hvor der er samlet en masse mennesker, du holder af. Men hvor skal du lige starte henne, når du gerne vil holde en fødselsdagsfest?

 

Hvem skal med til din fødselsdag?

Noget af det første, der er godt at få styr på er, hvem der skal med til din fødselsdag. Så snart du er klar over det, kan du meget bedre gå videre med resten af planlægningen. Planlægningen afhænger nemlig fuldstændig af, hvor mange der skal med.

 

Hvor skal festen holdes?

Dernæst kommer, at du skal finde ud af, hvor festen skal holdes. Hvis det er en lidt mindre fødselsdagsfest, kan det være, at du kan holde den hjemme hos dig selv. Hvis du holder den om sommeren, vil det også være helt oplagt med et telt i haven, hvis du har mulighed for det. Hvis det derimod er en lidt en større fest, kan det være, at du får brug for at leje et festlokale af en slags. I hvert fald er det godt at få styr på i god tid.

 

Hvem skal stå for maden?

Hvis der skal serveres mad til din fødselsdag, skal der også være styr på det i god tid. Generelt er det godt at være ude i god tid med planlægningen, så du ikke lige pludselig står og har rigtig travlt. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, kan du bestille maden ude fra. Når maden bliver leveret ude fra, er det som regel sådan, at det bare lige skal anrettes, og så er det klar. Det kan også være, at du holder festen et sted, hvor de samtidig kan stå for maden som f.eks. hos Restaurant Lilleheden, hvor de kan servere smørrebrød. Du kan se udvalget her.