Pixabay

Brunch, tapas og cocktails: Hotel i Aalborg inviterer indenfor

First Hotel Aalborg på Rendsburggade 5 inviterer til brunch, tapas og cocktails lørdag den 22. september.

Var det noget med en lækker brunchbuffet med en frisk cocktail on the side? Eller måske en buffet med forskellige tapasanretninger og en cocktail? Du kan få det hele på First Hotel Aalborg, der lørdag den 22. september inviterer til arrangementerne: Brunch ’n’ Cocktails fra klokken 12 til 15 og Tapas ’n’ Cocktails fra 15 til 18.

Det koster 199 kroner per arrangement, og dagen starter klokken 12 med en brunchbuffet
lavet i samarbejde med den kendte, nordjyske kok fra Musikkens Spisehus, Mikael Kopp. Med i prisen hører én valgfri cocktail, der er lavet af cocktailstedet Helmuth, som til dagen har udvalgt 5 specielle cocktails. Herudover vil der også være al den juice og kaffe, du kan drikke. Klokken 15 starter Tapas ’n’ Cocktails, hvor der vil være en tapasbuffet og en valgfri cocktail.

”Det koster normalt 349 kroner per person, men vi har på dagen sat priserne ned, så alle kan være med. Maden skal være i topklasse, så vi har valgt at få Mikael Kopp ind,” siger hotelchef for First Hotel Aalborg, Natasja Madsen.

Mad og musik
First Hotel Aalborg har ikke kun sørget for lækker mad og cocktails, da DJ TWA spiller op til den rette stemning hele dagen.

”Vi har en super fed lokation både i forhold til lokaler og beliggenhed. Jeg er helt ny hotelchef, og vi ønsker at åbne op for lokalsamfundet, så det ikke kun er tilrejsende, der ser hotellet. Derfor holder vi arrangementerne,” fortæller Natasja Madsen.

Hotellet har 60 pladser per arrangement, og du kan læse mere om First Hotel Aalborg på Facebook-siden her.