Foto: Espresso House.

Torsdag den 8. marts slår kaffebaren Espresso House dørene op i Bispensgade.

Godt nyt til kaffeelskerne i Aalborg: Til marts åbner den svenske kaffekæde Espresso House en spritny kaffebar i Fætter BR’s gamle lokaler i Bispensgade 16.

Helt præcist sker det torsdag den 8. marts klokken 7.30 og for at fejre åbningen, kan du indtil søndag den 11. marts få dig en caffe latte til bare 25 kroner og en kanelsnegl til en 10’er ved køb af en valgfri drik fra menukortet.

Kaffebaren, der ifølge kaffekædens hjemmeside er inspireret af italiensk kaffe og amerikanske kaffebarer, bliver nummer to af sin slags i Aalborg, der allerede har en Espresso House på Vesterå 17.

Udover kaffe lavet af et baristauddannet personale, vil du også kunne få kolde drikke og sætte tænderne i for eksempel sandwiches og morgenmadsbagværk. Du kan læse mere om åbningen af Espresso House i Bispensgade her.

DEL
Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aalborg. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.