Foto: El Mariachi

Gastropub byder på mexicansk brunch

El Mariachi udvider menukortet med mexicansk brunch hver lørdag.

Den mexicanske gastropub El Mariachi, der ligger Ved Stranden, er nu klar med mexicansk brunch – første gang lørdag den 23. september.

Ifølge ejer af gastropubben Claus Seier Carstensen findes brunch ikke på samme måde i Mexico, som vi kender det på vore breddegrader – derfor er El Marischis brunch et miks af både morgenmads- og frokostretter.

El Mariachis brunch laves som en tallerkenanretning, der har massere af lækre smagsoplevelser, forklarer Claus Seier Castensen.

Hvedetortilla og ovnstegte majs 
Brunch-tallerkenen indeholder blandt andet grillet sincronisada – hvedetortilla med skinke og ost, huevos con chorizo – scrambled eggs med chorizo-pølse, chilaquiles rojos – ovnstegte majs chips med tomat og ost, friholes con tomate – kidneybønner med tomatsalsa, salat med appelsin samt frugtsalat med frisk frugt.

Det hele serveres med friske, hjemmelavede majstacos, som du kan komme maden ovenpå eller snackspise ved siden af.

Med til brunchen hører også forskellige drikkevarer. Udover kaffe eller te og spumante eller appelsinjuice med danskvand er der et valgfrit shot med enten traditionel lemonade, pink grape-lemonade eller fersken-iste med i prisen.

Du kan indtil videre få den mexicanske brunch på El Mariachi hver lørdag til 179 kroner.