Du danske smørrebrød, vi elsker dig

Er der noget bedre end et stykke vaskeægte højtbelagt smørrebrød? Det skulle da lige være mere end ét stykke, i hvert fald hvis man spørger den danske befolkning. Den årlige undersøgelse af danskernes spisevaner fra Vidensinstitutionen Madkulturen viser nemlig, at rugbrød med pålæg er det allermest populære valg, når arbejdsdagen har været lang, børnene er sultne og aftensmaden skal på bordet.

Selvom rugbrødsmadderne leverer på mange af de parametre, der kendetegner et vellykket aftensmåltid, skal der nogle gange lidt ekstra til. Noget lidt særligt, der giver hverdagen kant og kulør. Det er hér, det gode smørrebrød kommer ind i billedet. Et kunststykke, der kræver håndværk, dedikation, øje for detaljen og ikke mindst god tid. Netop tid er dog en mangelvare i de små hjem, hvor karriere, familie, pligter og fritidsinteresse gerne skal gå op i en højere enhed.

I Danmark er madlavning med andre ord blevet til noget, der helst skal gå stærkt. Derfor er det heller ikke overraskende, at 26 procent af danskerne ifølge undersøgelsen bruger højst et kvarter på at tilberede deres aftensmad. 15 minutter slår desværre sjældent til, hvis maven er ægte smørrebrødssulten, men heldigvis findes der et alternativ.

Hos føtex ud af huset kan du bestille veltillavet smørrebrød og luksusanretninger, som er klar til servering, når du er sulten. Dygtige og erfarne kokke tilbereder din mad til perfektion, så du ikke selv behøver at bruge timer i køkkenet. I stedet kan du nøjes med at nyde et godt måltid sammen med dem, du holder mest af – nemt og bekvemt.

Mad ud af huset: God smag, for enhver smag

Smørrebrød er en ægte dansk delikatesse, som nyder stor popularitet blandt danskerne. Med det sagt, så findes der selvfølgelig mange andre lækre retter, som også kan friste en tom mavesæk. Udvalget hos føtex ud af huset er sammensat med stor omhu, så selv den mest kræsne gane kan blive tilfredsstillet. Smagfulde tapas, saftige bøffer, grønne salater, perfekt udvalgt tilbehør, hjemmebagt brød og kolde desserter er at finde på menuen, som tilmed reflekterer både årstid og sæson.

At få sulten stillet hos føtex ud af huset er heller ingen sag. Du går blot ind på websiden og udvælger de retter, du helst vil have med hjem, antal og eventuelt tilbehør. Bagefter vælger du også selv det afhentningstidspunkt- og sted, som passer dig bedst. Når du til slut har bestilt og betalt, er der kun tilbage at hente maden i din udvalgte føtex. Velbekomme.

Den perfekte start på weekenden

Hos føtex ud af huset kan du både bestille mad til hverdag og fest – og  til dagene midt imellem. Du kan for eksempel fejre afslutningen på arbejdsugen ved at sammensætte din egen weekendmenu, hvor du kan vælge mellem forskelligt kød, kartoffelanretninger, tilbehør, salater og saucer. På den måde kan du se frem til ren afslapning og et solidt måltid mad, når det endelig bliver fredag eftermiddag og klokken efterhånden nærmer sig fyraften.

Det er en god idé at lægge din bestilling hos føtex ud af huset så tidligt som muligt, så du ikke er ude i sidste øjeblik. Alle bestillinger skal dog lægges senest fire dage før den ønskede afhentningsdato, så du kan med fordel planlægge fredagsmenuen i god tid, hvis du gerne vil slippe for at skulle hive dine egne gryder, potter og pander frem fra køkkenskabet.

Klik dig ind på føtex ud af huset allerede i dag – og skyd weekenden godt i gang.

One thought on “Du danske smørrebrød, vi elsker dig

Comments are closed.