Er du Danmarks bedste til at lave toast?

Deltag i DM i toast med dit bud på Danmarks bedste toast frem til 31. juli.

Du har måske smagt de sunde toast-varianter fra Caspars i  Algade, stedet der har fokus på den sunde fastfood. Eller hvad med “Peace Croque Madame”, der er et af Café Peace‘s morgentilbud? Nu kan du selv blive toast-mesteren over dem alle, hvis du ved, hvordan en toast bliver mere end almindeligt lækker.

Mejerikoncernen Arla samt den københavnske toastbar Fætter Fætter står nemlig bag konkurrencen DM i toast, hvor du frem til den 31. juli kan indstille dit bud på Danmarks bedste toast på Arlas Facebookside.

Åben toastkamp i tre kategorier

Når du har sendt din opskrift afsted på Danmarks (måske) bedste toast, vil et dommerpanel efter 31. juli udvælge en pulje, der går videre til semifinalen. Herfra udvælges et finalefelt, som inviteres til “åben toastkamp” hos Fætter Fætter på Nørrebro i København lørdag den 2. september.

Her skal finalisterne gennem kategorier som “Klassikeren,” “Den eksperimenterende toast” samt “Desserttoast.”

”Finalen bliver en hyggelig festdag, hvor vi forhåbentlig kommer til at opleve en masse forskellige og spændende toasts fra deltagerne. Vi glæder os til at se, hvordan de vil vende og dreje det klassiske toastformat,” siger Mik Frikke-Grundahl fra Fætter Fætter.

Vinderen får rejse til New York

Til finalen kåres Danmarks bedste toast blandt amatører, Danmarks bedste toast blandt madfaglige samt den endelige vinder blandt de to.

Dommerpanelet består af fire mand samt publikum, der har den femte stemme. Alle interesserede er derfor velkomne til at møde op på dagen og følge med i toastmesterskabet.

Vinderen får en rejse for to til New York til en værdi af 15.000 kroner, men der vil også være køkkenudstyr, oste fra Arla samt gavekort til Fætter Fætter på højkant.

Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Derudover kræver det kun, at du kan finde ud af at lave toast. Du kan læse mere om konkurrencen her og deltage her.