Foto: Restaurant Fusion

Fusion: Smag James Bonds favorit champagne

Champagneaften på restaurant Fusion byder på kvalitetschampagner fra Bollinger.

Er du vil med James Bond, og drømmer du om at være hemmelig agent? Så kan du nu leve i hvert fald lidt af drømmen ud. Onsdag den 6. september afholder restaurant Fusion på Strandvejen nemlig Bollinger champagneaften, hvor du blandt andet kan smage James Bonds yndlingschampagne.

Champagnehuset Bollinger blev grundlagt tilbage i 1829 af familierne de Villermont, Renaudin, og det er et af de mest respekterede mærker inden for kvalitets og luksuschampagne. Og Bollinger Champagne er ofte helt i top i diverse vinguides.

Til den helt særlige og uforglemmelige champagneaften på Fusion kommer gæsterne blandt andet til at smage Special Cuvée, flere årgange af La Grande Année samt prestigechampagnen R.D fra 2002. I alt forskellige champagner bliver i løbet af aftenen hældt op i gæsternes champagneglas.

De delikate champagnerdråber denne aften – deriblandt altså James Bonds yndlingschampagne – serveres naturligvis til en lækker og luksuriøs femretters gourmetmenu fra Fusions køkken, som også er en hemmelig agent værdig.

Billetter til champagneaftenen kan købes her.