Foto: Jens Erik Møller

Dalle Valle: åbningstilbud trak hundredvis til fra morgenstunden

Selvom støvregnen skiftevis fik paraplyerne op og ned igen, var stemningen og forventningerne i top, da Dalle Valle slog dørene op.

Åbningen af Dalle Valle er uden tvivl denne uges største mad-begivenhed i Aalborg, og i den anledning var den røde løber naturligvis rullet ud.

Men på trods af, at løberen lå langs hele Gabels Torv, var den alligevel alt for kort i forhold til de flere hundrede mennesker, som åbningen tiltrak. Allerede timer før dørene gik op kl. 10, stod folk i kø udenfor.

På selve åbningsdagen koster Dalle Valles buffet kun ni kroner, og det er især dét, der har trukket aalborgenserne – og folk udefra – til.

Channe kommer helt fra Hobro for “man er vel jyde”, som hun siger, med henvisning til åbningspris på ni kroner for buffet. Foto: Jens Erik Møller

“Det er meget de ni kroner, der trækker. Man er vel jyde,” siger 23-årige Channe, der er taget hele vejen fra Hobro.

På trods af den mange meter lange kø står hun helt alene, men en kammerat er på vej, forsikrer hun.

I køen finder vi også det unge kærestepar Mikkel og Anna.

“Det er nyt, det vil vi gerne prøve, og vi har hørt godt om Dalle Valle,” siger Mikkel.

De to har ikke været på Dalle Valle i andre byer og afslører, at det også for dem er det billige åbningstilbud, der især trækker.

Det unge kærestepar Anna og Mikkel kunne som mange andre heller ikke modstå det gode tilbud på buffet til ni kroner. Foto: Jens Erik Møller

I den forventningsfulde kø står også Anne Louise og datteren Sarah, som begge har forventningerne helt i top. Selvom de ni kroner naturligvis også er tillokkende, så står de også i køen, fordi det netop er Dalle Valle.

“Vi har været på den i København, og den er rigtig god. Jeg regner med, at det er ligeså godt, som derovre.” siger Anne Louise.

Mor og datter fejrer denne formiddag datterens fødselsdag og direkte adspurgt, om det billige åbningstilbud så giver anledning til en ekstra stor fødselsdagsgave, er svaret måske.

“Det ved man aldrig, griner mor Anne Louise med et lumsk smil, for Sarahs fødselsdag er nemlig først på lørdag. Og der skulle jo nødig afsløres for meget.

Anne Louise og datteren Sarah har valgt at fejre Sarahs 19-årige fødselsdag på Dalle Valle. Foto: Jens Erik Møller

Dalle Valle i Aalborg er kædens 12 restaurant, og med sine 700 kvm og omkring 300 siddepladser bliver det en af byens største restauranter.