Foto: Burger Boom.

Populær burgerbar kommer til Aalborg

I næste uge bliver Aalborg en burgerrestaurant rigere, når Burger Boom slår dørene op på Vesterbro 68.

Er du endnu ikke hoppet med på burger-bølgen, der lige nu bruser ind over Aalborg, er der god grund til at hoppe med på den nu.

Burgerbaren Burger Boom fra Aarhus udvider nemlig med en restaurant i Aalborg. Restauranten åbner på Vesterbro 68 og vil efter planen åbne op engang i næste uge.

“Vi ville gerne åbne en Burger Boom i Aalborg også, fordi det er en stor og spændende by med masser af unge mennesker. Det virkede som det perfekte sted at starte med at udvide,” fortæller manager i Burger Boom Aarhus Jakob Thorup.

Kød fra Nationalparken Mols Bjerge og økologiske grøntsager

Burger Boom bestræber sig på at arbejde efter konceptet “Fra jord til bord,” hvor man blandt andet bruger så lokale råvarer som muligt i maden.

Derfor er bøffen hos burgerrestauranten også lavet af oksekød fra Skovkvæg, der går frit i Nationalparken Mols Bjerge, og grøntsagerne er økologiske.

Du kan sætte tænderne i en miljøvenlig cheeseburger for 55 kroner, og skal du have en menu med pommes frites og en drikkevare, koster det 80 kroner. Burger Boom vil have åbent alle dage fra 11 til 21.

Du kan læse mere om Burger Boom her.