Paradis Is Aalborg

Mums: Paradis Is lokker med brunsvigeris

Paradis Is i Aalborg er klar med en is, som smager af brunsviger.

Sommeren synger på sidste vers, men det er aldrig for sent at spise en knasende isvaffel fyldt til randen med lækker is. Det har Paradis Is i Aalborg luret, og isbutikken har nu fået den forfriskende brunsvigeris i butikkerne.

”Det har været en succes i Odense, og vi har fået mange forespørgsler omkring isen, og derfor ønsker vi at tilbyde den til vores kunder i Aalborg. I går på vores første dag med isen, solgte vi rigtig godt, så vi regner med at sælge den hele uge 35,” siger indehaver af de tre Paradis Is-butikker i Aalborg, Michael Salomonsen.

Isen er en ren mælkeis, der er rørt op med en speciallavet brunsvigercreme, som Paradis Is har fået fra en bager, så den har den helt rigtige smag. Skal du smage den fynske klassiker i Aalborg, så har du mulighed for at stille din lækkersult i alle tre isbutikker i Aalborg. På Algade 38 og Reberbansgade 28 kan du nyde isen fra 12 til 21 alle dage. I Aalborg Storcenter er der åbent i isbutikken fra 11 til 19 fra søndag til fredag og 11-16 om lørdagen. Du kan læse mere om brunsvigerisen her.