Bedre fiskekvalitet til spisesteder

Når det kommer til fisk og skaldyr, er det vigtigt med høj kvalitet. Det gælder især, når der er tale om fisk til restauranter. Gammel fisk kan let ende galt for kunderne, og det er vigtigt, at man vælger en leverandør, som har styr på kvalitet.

Gå efter frisk fisk

Om du er kunde eller restauratør, så er det vigtigt, at du går efter fisk, som er friske. Hvis du er i området omkring Horsens, Midtjylland, Vejle, Aarhus, så er det let at få leveret fisk engros og  skaldyr direkte til restauranten.

I dette område er det muligt at få frisk fisk. Herunder kan du få friske fiskefrikadeller, som er lavet på dagen. De skal blot steges, og så er de klar til at blive solgt. Det har aldrig været lettere at øge sin kvalitet, uden at skulle gøre noget som helst selv.

Friske fisk smager bedre

Det er ikke kun et spørgsmål om sundhed, når det kommer til friske fisk. De smager også bedre, end hvis de har været frosset ned i længere perioder. Det er ikke sundhedsfarligt at sælge fisk, der har været frosset ned i længere tid, men du kan miste meget af smagen.

For at give den bedste oplevelse til dine kunder, er det vigtigt, at jeres restaurant altid har den bedste kvalitet. Det er mere end muligt af opnå en fin profitmargin på fiskeretter, selvom man køber en god kvalitet.

Dine kunder er villige til at betale for en bedre kvalitet. Du vil især se det på, at de hele tiden vender tilbage og vil spise igen og igen. Friske fisk og skaldyr er en af de letteste måder at adskille dit spisested fra andre, da mange vælger at gå på kompromis med kvaliteten. Det behøver du heldigvis ikke at gøre, da du kan få fisken bragt direkte til restauranten.