Foto: Pixabay.

Baristakursus: Lær at lave den perfekte caffe latte

Café Behag Din Smag i Slotsgade afholder baristakurser den 15. og 21. november.

Synes du også, at det ser ret sjovt ud, når baristaen laver din caffe latte bag baren – og gad du egentligt godt at prøve det selv? Så har du chancen nu!

Café Behag Din Smag i Slotsgade 16A har nemlig ledige pladser på stedets baristakurser – Barista One og Barista Two – som bliver afholdt henholdsvis onsdag den 15. november og tirsdag den 21. november.

Det første kursus er en introduktion til barista-faget, hvor du stifter bekendtskab med at brygge espressokaffe og steame mælken – altså laver det lækre mælkeskum, vi så godt kan lide!

Lær at mestre latte art

Kursus nummer to er en viderebygning, hvor du blandt andet får lov til at prøve kræfter med caféen professionelle espressomaskiner, øve dig i at smage og analysere kaffen og øve dig i at lave latte art – de her flotte mønstre, du kan tegne i mælkeskummen.

Det koster 500 kroner at få en plads på Barista One, og vil du også med på Barista two, koster dét kursus 595 kroner. Kurserne bliver afholdt i caféens lokaler efter lukketid fra klokken 18.30 til 21.

Kurserne er populære – halvdelen af billetterne til Barista One er allerede solgt, og på Barista Two er der kun plads til fire deltagere.

Du kan læse mere om tilmelding til kurset her.