Foto: Salling Roof Top Aalborg.

Nu er datoen klar: Salling ROOFTOP åbner til august

Salling ROOFTOP i Aalborg åbner 24. august.

Skulle det være noget med en frokost serveret med en overvældende udsigt over byens tage on the side? I januar offentliggjorde Salling på Nytorv 8 planerne om at bygge et byrum på toppen af stormagasinet i Aalborg. Åbningsdagen er nu fastsat til fredag den 24. august, hvor der blandt andet venter en skywalk i mere end 30 meters højde.

“[..] Ambitionen er at skabe et nyt fristed til gavn for både Aalborg og hele Nordjylland. På Salling Rooftop bliver det muligt at nyde en kop kaffe, en cocktail eller en let anretning med udsigt over hele byen, men det bliver også et byrum fyldt med underholdning, arrangementer og ikke mindst gode oplevelser for alle,” fortæller stormagasinchef for Salling Aalborg Anja Kibsgaard i pressemeddelelsen.

Succes-erfaringer fra Aarhus

Tagterrassen skal rumme en café omsluttet af glasvægge, et lounge-område, et grønt haveområde og en såkaldt “skywalk” – en rampe, der strækker sig ud over Algade, og hvor det sidste stykke er lavet af glas, så du kan se ned på de shoppende aalborgensere.

Hele tagterrassen vil få et areal på omkring 1.400 kvadratmeter, og der vil være plads til 550 mennesker. Caféen får 330 udendørs spisepladser og 70 indendørs spisepladser i den glasomsluttede café.

Salling i Aarhus kunne tilbage i september åbne op for stormagasinets første ROOFTOP-café, og på knap et år har en million mennesker besøgt tagterrassen med uudsigt over Aarhus.