Aalborg Street Food - The Lighthouse

Vildt: Aalborg Street Food klar med rabat på mad og drikke

Aalborg Street Food – The Lighthouse på Skudehavnsvej 35 lokker med 15 procent på mad og drikke frem til den 21. oktober.

Lyder rabat på mad og drikke som sød musik i dine ører, så er det en god idé at læse med her. Aalborg Streetfood – The Lighthouse fejrer sæsonafslutningen med 15 procent på maden i alle madboderne, inklusive øl og sodavand i baren.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men tilbuddet gælder helt frem til den 21. oktober, og hos Aalborg Street Food er der et væld af forskellige muligheder for at få stillet sulten. Du kan for eksempel prøve Danyar Fish og Chips, der efter udsagn serverer fish og chips efter engelsk forbillede med hjemmelavet tartarsauce. Er friture ikke din stærke side, så kan du også sætte tænderne i lækker sushi fra Street Sushi.

Aalborg Street Food – The Lighthouse har åbent fra 11.30 til 21 fra søndag til torsdag, men lukker først klokken 22 fredag og lørdag. Du kan læse mere om de forskellige madboder og fremtidige arrangementer på Facebook-siden her.