Var det noget med mad fra Ugood? Foto: Aalborg Street Food The Lighthouse

Aalborg Street Food: Endnu to køkkener er åbnet

Aalborg Street Food The Lighthouse er kommet rigtig godt fra start, og nu åbner to nye køkkener i lokalerne på Skudehavnen.

Efter en lille måneds tid med fulde huse på Aalborg Street Food The Lighthouse er der åbnet to nye køkkener med henholdsvis hjemmebagte pitabrød og med ugandisk mad.

Det ene køkken er Pita by Foodsteps, der kan opleves på Aalborg Street Food the Lighthouse fra lørdag 15. juli.

Her serveres lækre nybagte pitabrød med enten pimpet Katrine flæsk, marinated turkey eller chorizo crumble. Derudover er det muligt at få salater eller nyde en kølig og forfriskende coco water.

Prisbelønnet rolex

Det andet køkken er Ugood, som allerede findes på Aarhus Street Food, og som i disse dage også kan opleves på Officerspladsen i Aarhus til Aarhus Jazz Festival.

Ugood er kendt for deres helt særlige – og i øvrigt prisvindende – rolex, deres super sprøde sweet potato fries samt lækker sukkerrørsjuice. Det kan alt sammen nydes i deres bod på Aalborg Street Food The Lighthouse, som åbner tirsdag 19.juli.

I alt er der 17 køkkener på Aalborg Street Food The Lighthouse, som ligger på Skudehavnsvej 35-37 i Aalborg Vestby. De sidste to – The Mexican Donkey og Tatashe – forventes at åbne i begyndelsen af august.