Foto: Aalborg Street Food The Lighthouse.

Aalborg Street Food skyder sæsonen i gang med happy hour og rabatpriser

ANNONCE: På fredag slår Aalborg Street Food The Lighthouse dørene op for første gang i år med happy hour og mad til halv pris.

Siden december har hallerne ved Aalborg Street Food The Lighthouse været lukkede, men det betyder ikke, at tingene er gået helt i stå. Bag kulisserne har der været travlt med at få alt på plads, til dørene på fredag igen bliver slået op for sultne gæster og besøgende.

Det bliver nemlig ikke det samme madmarked, der åbner, som det der lukkede. Siden jul er der blandt andet blevet dekoreret om, og nye køkkener er kommet til. Nu mangler der kun et par småting, men alt bliver klart til åbningsweekenden.

“Nu kan vi snart heller ikke vente mere. Vi glæder os rigtig meget, og hallerne trænger også efterhånden til at blive fyldte,” siger Anna Bjerg, der er daglig leder af Aalborg Street Food The Lighthouse.

Flere nye køkkener åbner

Der er flere nye køkkener, der debuterer på fredag. Et af dem er Otto’s Anatolian Food, der severer tyrkiske grillretter tilberedt ligesom under Det Osmanniske Rige i begyndelsen af 1900-tallet.

Et andet spisested, der åbner på fredag, er ConeFusion. Her kan du få pizza – men ikke de helt klassiske af slagsen. Her er pizzaerne nemlig ikke flade, men derimod formet som en vaffel eller en durum-rulle.

Derudover åbner det marokkanske køkken Marrakech, der også er kendt i København, Århus og Odense. Her kan du få lækre, hjemmelavede fladbrød med humus, spinat, salat, tzatziki og kylling – den fås også i en vegetarisk udgave.

“Vi har haft arabisk mad før, men siden det sidste sted lukkede, har vi haft stor efterspørgsel på det. Så det er passende, at vi nu får det igen, og at det samtidig er lidt anderledes end før,” siger Anna Bjerg.

“If you like Pina Coladas…”

Blandt de mange nye tiltag er der et nyt dessertkøkken, som kommer til at sælge is, hjemmelavede crepes og vafler. Der er en ny juicebar, som nu er rykket ind i selve madhallen. Den nye juicebar erstatter den forrige, der lå udenfor, og vil blandt andet stå for at levere frisk juice til madmarkedets cocktailbar.

I cocktailbaren kan du købe en lang række forskellige drinks. Det kunne eksempelvis være en Pina Colada til 60 kroner, som bliver serveret i en kokosnød med friskpresset ananasjuice.

I cocktailbaren kommer der desuden til at være happy hour hver dag fra torsdag til lørdag fra klokken 20 til 22. Det gælder også for åbningsweekenden, hvor der også kommer til at være livemusik.

“Det skulle gerne blive rigtig festligt, så vi forhåbentligt får en masse glade gæster,” siger Anna Bjerg.

Fredag er der halv pris

Aalborg Street Food The Lighthouse åbner dørene fredag den 23. marts klokken 11.30, og der er en masse på programmet for den kommende weekend. Fredag er der halv pris hos alle madboderne fra klokken 17 til 19.

Lørdag er der jazz på havnen med Mads Houe & The Quavers, og søndag kigger Aalborg Cirkus Klub forbi fra klokken 14. Her vil børn og barnlige sjæle blandt andet kunne prøve kræfter med at jonglere og sidde på en ethjulet-cykel.

Ligesom sidste år vil der igen være ti procent studierabat, og alle madboderne vil have 50 kroners-retter, hvor du får en lidt mindre portion til billigere penge, så du kan prøve at smage lidt mere forskelligt.