Foto: Bistro V.

Bistro V i Aalborg har påskemenuen klar

Spisestedet Bistro V i Aalborg er klar med påskemenuen, hvor du kan kigge forbi alle dage i ferien.

Der findes mange lækre steder at gå ud og spise i påsken, og det kan måske være svært at vælge, hvor du skal gå hen. Et sted, du kunne overveje, er Bistro V på Toldbod Plads 2 i Aalborg. Spisestedet har netop offentliggjort programmet for påsken, hvor det lokker med en lækker menu både middag og aften.

Påskefrokosten består blandt andet af stenbiderrogn, påskesild og røget laks samt dessert med syltede rabarber, hvid chokolade og sorbet. Frokosten serveres fra torsdag den 29. marts til og med mandag den 2. april.

Åben alle dage i påsken

Menuen om aftenen byder også på stenbiderrogn, men består også af hvide asparges med stegt kammusling og urtehollandaise, lammekrone med forårsgrønt, kartoffelfondant, ramsløg og sky. Desserten er den samme som til frokost.

Frokostmenuen bliver serveret fra klokken 11.30 til 16.00 og koster 175 kroner per person. Menuen om aftenen koster 295 eller 350 kroner afhængigt af, om du vil have tre eller fire retter. Bistro V har åbent alle dage i påsken og serverer desuden brunch og de øvrige retter fra deres menukortet, som de plejer.