Restaurant Tabu er prenomineret til prisen som Årets Gennembrud i Den Danske Spiseguide.
De nordjyske nicheråvarer er i fokus hos Restaurant Tabu på Vesterå – og det er altså et hit! Restauranten er nemlig blevet prenomineret til prisen som Årets Gennembrud af Den Danske Spiseguide.
På Restaurant Tabu kan du hver onsdag og torsdag få fem retter, fem glas vin samt lette snacks for 750 kroner.
Fredag og lørdag gælder det den helt store omgang med seks retter, seks glas vin og et bredt udvalg af snacks for 1250 kroner.
Fire restauranter med i opløbet
Den Danske Spiseguide er siden 1978 blevet udgivet årligt med information om den danske gastronomiske verden, men har siden 1992 også haft kåringer inden for diverse kategorier.
I alt fire restauranter er prenomineret til prisen som Årets Gennembrud.
Ejer af Restaurant Tabu Michael “Miv” Pedersen er desuden prenomineret til prisen som Årets Kokkeprofil.