Foto: Søgaards Bryghus.

Hvis du har lyst til påskesild og måske et djævleæg, skal du kigge forbi Søgaards Bryghus, der markerer helligdagene med en stor påskebuffet.

Hvis du er sulten efter påskemad, men ikke ved, hvor du skal spise, så kan det være, du skal overveje at kigge forbi Søgaards Bryghus i feriedagene.

Fra torsdag den 29. marts til og med den 1. april lokker restauranten med en stor påskebuffet. På menuen er der blandt andet djævleæg med rejer, hønsesalat, fransk kartoffelsalat, fiskefileter, lammekølle med hvidløg og rosmarin, kalvefrikassé og – naturligvis – påskesild med karrysalat.

Til dessert byder restauranten på amerikanske pandekager med sirup, rabarber clafoutis og frisk frugt med vanilje-skum. Prisen er 179 kroner per person. Bemærk, at Søgaards Bryghus holder lukket anden påskedag.