SlagterBørsen

SlagterBørsen åbner Ved Stranden 5 i Aalborg torsdag den 30. august.

Elsker du at sætte tænderne i saftigt, mørt kød af den fineste kvalitet, så kan du godt begynde at glæde dig. Inden længe slår restauranten SlagterBørsen dørene op med et særligt koncept, hvor der fuld fokus på kødet.

Restauranten har et samarbejde med Danish Crowns særlige afdeling, Guldrummet, som kun arbejder med kød af den fineste kvalitet. Det betyder, at SlagterBørsen kun serverer kød, der er færdigmodnet og klar fra Guldrummet, og restauranten kan derfor ikke udspecificere udskæringerne.

”Vi har haft en idé om at åbne i Aalborg, siden vi startede op i Glashuset i Lønstrup og åbnede SlagterBørsen i Aarhus. Vi har testet konceptet, og gæsterne tog godt imod det, og vi vælger nogle sikre udskæringer, som rammer bredt. For eksempel har vi mørbrad eller cuvetter fra oksen og krogmodnet nakke, kam eller bryst fra grisen,” siger direktør for SlagterBørsen, Michael ”Miv” Pedersen.

3 retter og vin ad libitum
Som en del af konceptet, kan du hos Slagterbørsen blandt andet få tre retter med vin ad libitum i 2 timer fra 500 kr. Det kan være en forret med skaldyrssalat og nye agurker, dild og dildolie. Til hovedret kan du vælge en type kød som for eksempel okse, der altid serveres med tilbehøret kartoffel, grønt og sovs i tre forskellige udgaver. Endeligt kan du nyde sensommerbær med fløde og vanilje til dessert.

”Gæsterne har mange valgmuligheder, og de får muligheden for at vælge udskæringen selv. Vi sætter nogle rammer på forretter, garniture og desserter, men ellers er det op til gæsten selv. De behøver ikke sidde med de samme retter eller drikkevarer – der er et pænt udvalg,” fortæller Michael ”Miv” Pedersen.

SlagterBørsen åbner op ved siden af CANBlau Tapasbar og har samme ejere. Du kan læse mere om åbningen og SlagterBørsen på Facebook-siden her.