Kaffefair

Lækkert: Restaurant i Aalborg klar med frokostbuffet

Kaffefair på Strandvejen 19 i Aalborg får ny frokostbuffet


Har hverdagen ramt dig hårdt efter sommerferien, og er du klar på en frokost i godt selskab? Så er det her lige noget for dig. Kaffefair har startet en ny frokostbuffet, som sætter fokus på fællesskab og god mad.

”Gæsterne kan få en kold ret, en varm hovedret, to blandede salater efter årstiden, en dessert eller ost og vores hjemmebagte brød. Temaet er grøntsager og en masse farver,” siger køkkenleder på Kaffefair på Strandvejen, Marina Notlev og fortsætter.

”For at undgå madspild, sætter vi ikke mere mad i buffeten, end der kan spises. Vi bruger det, som vi allerede har.”

Ambitioner om et folkekøkken
Kaffefairs frokostbuffet er ikke en ganske almindelig buffet, hvor du går op og tager mad, men den skal i stedet spises i fællesskab om et stort bord med mad. Restauranten drømmer om, at frokostbuffeten skal være med til at forvandle Kaffefair til Vestbyens spisehus.

”Vi ønsker at indfange stemningen fra et folkekøkken, så nu kan vores gæster nyde en frokost sammen. Fællesskab og hygge omkring maden er nemlig vigtig for vores gæster,” fortæller Marina Notlev.

Du kan prøve Kaffefairs frokostbuffet for 85 kroner, og er du ikke i nærheden af Strandvejen, kan du besøge Kaffefair på Fyrkildevej 1-7 i Aalborg Øst, der også har tilbuddet. Du kan finde mere information om Kaffefair på deres Facebook-side her.