Wildebeest Gastropub hopper med på gin-bølgen og lancerer nu sin egen gin.
Gin er “det nye sort” med gin-festivaler, der popper op overalt. Og nu er den populære Wildebeest Gastropub ved Nordkraft klar med deres helt egen gin. Det afslører den på Facebook.
Gin fås i mange forskellige smagsvarianter, og hos Wildebeest er der tale om drik basseret på enebær og forskellige krydderier.
“Vi har brugt en base af vodka, som vi infuserede med enebær i ca. et døgn, der efter tilføjede vi botanikken i varierende tid. vi har brugt bl.a. anis, fennikel, citronskal, sennepskorn og kanel,” skriver gastropubben, der selv har eksperimenteret med opskriften.
Efterfølgende er den lagret på egetræstønder. Det er med til at nuancere smagen, og give drikken en karakteristisk brun farve. Mest fremtrædende i smagen er anis og fennikel sammen med egetræet.
Den særlige Wildebeest gin kan selvfølgelig nydes på gastropubben, men den kan også købes i udvalgte butikker. Dog vil den gin, der kommer til salg i butikkerne, være lys. Det skyldes ifølge Wildebeest Gastropub, at den er destilleret endnu engang efter infusion af enebær og krydderier.