El Mariachi/Foto: Gitte Schrøder

Skål: Læskende nyheder hos El Mariachi i Aalborg

El Mariachi på adressen Ved Stranden 1 lokker med nye cocktailkort og fadøl.

Synes du også, at blandingen af mexicansk mad, kolde øl og friske cocktails lyder helt pragtfuld, så er El Mariachi perfekt til dig. Den mexicanske gastropub El Mariachi, der laver klassisk, mexicansk mad, er nu klar med 3 nye fadøl og 2 nye cocktailkort.

Er du helt vildt med cocktails, så går du ikke tørstig hjem fra El Mariachi, der har lavet et cocktailkort med egne klassikere og kreationer samt et med kendte klassikere, hvor gastropubben har forsøgt at komme tæt på originalen. Det skriver El Mariachi på Facebook her.

På det nye cocktailkort med egne klassikere, finder du for eksempel den syrlige cocktail ”Sour Frenchie”, der indeholder Cognac, Lillet, Pink Grape Sirup, citronsaft og hjemmelavet Lime Bitter. Er du mere til det traditionelle, kan du fugte ganen med en Margarita fra cocktailkortet med kendte klassikere.

Øl til enhver smag
El Mariachi har udover et hav af forskellige cocktails også altid 15 forskellige fadøl på menuen, og de har netop tilføjet 3 nye og spændende øl. Det skriver El Mariachi her.

Er du til det bitre, så kan du vælge den nye BrewAge Alphatier, som er en bitter IPA. Hvis det ikke lige er dig, så kan du prøve øllen Innis and Gunn Kindred Spirits, som er en skotsk stout. Til sidst har gastropubben også fået Haandbryggeriets Humlekanon.

Er du blevet helt tørstig, kan du holde dig opdateret på El Mariachis Facebook-side her.