Lørdag den 3. november inviterer Restaurant D’Wine i Aalborg på 5-retters menu.
Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og jagtsæsonen er skudt i gang. Restaurant D’Wine på Algade 57 byder i den anledning på 5-retters vildtmenu med 5 glas vin lørdag den 3. november fra klokken 18.30 til 22. Det skriver Restaurant D’Wine på Facebook.
Er du helt vildt med vildt, bliver det ikke bedre, da første ret består af sprængt agerhønebryst, confiteret lår, brunet smør, gulerødspuré, brøndkarse og trøffelolie, mens anden ret består af fasanbryst med rødbede-gele, sprød panchetta, syltede bøgehatte og timian.
Til næste ret kan du sætte tænderne i en rådyrkølle braiseret med kyllingehjerter, confiteret kartoffel, rødvinssauce samt smørdampede rodfrugter og krydderurter. Kronen på værket er fjerde ret, der består af helstegt krondyrfilet med rosmarin, sauteret svampe med brombær, saltbagte skalotteløg, glaserede persillerødder samt persillerodsfritter.
Aftenen bliver fuldendt med en lækker vildsvine nakkefilet, der er grillet med braiseret porre, bagte tomater, syltet fennikel og en jus lavet på rosmarin. Prisen for de 5 retter med dertilhørende vin er 995 kroner, og du kan tilmelde dig her.