Foto: Chido.

Det mexicanske spisested Chido på Boulevarden 7 har netop fået alkoholbevilling.

“Nachos smager bedre med øl, og øl smager bedre med nachos!”

Sådan siger det mexicanske spisested Chido i en pressemeddelelse. Er det noget, du kan erklære dig enig i, er der godt nyt: Spisestedet på Boulevarden 7 har nemlig netop fået sin alkoholbevilling.

“Vi glæder os til at vise en ny side af Chido. Vi er glade for den nede på jorden og afslappede stemning, der er på Chido, og alting passer rigtigt fint med, at man kan få sig en kold. Vi synes også, at det klæder maden godt at blive akkompagneret af en mexicansk øl,” siger presseansvarlig på Chido Troels Rasmussen i pressemeddelelsen.

5 mexicanske øl for 60 kroner

For at fejre den spritnye bevilling kan du fra torsdag til søndag i hele februar få fem af de mexicanske øl Sol for bare 60 kroner. Ikke dårligt!

Chido har åbent alle ugens dage fra klokken 11.30 til 21, og du kan tjekke Chidos menu ud her, så du ved, hvad du skal spise til din øl.

Skål, og velbekomme!

DEL
Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aalborg. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.