Foto: Caféen, Gammeltorv 4.

Læserne har talt: Her er Aalborgs bedste burger

Over 300 af Smag Aalborgs læsere har stemt på byens bedste burger.

Er du tosset med en lækker saftig burger? Så er du ikke alene. Og hvis du undrer dig over, hvor man finder byens bedste burger, har vi svaret her: På Caféen på Gammeltorv 4.

Det er i hvert fald resultatet af Smag Aalborgs store burgerafstemning, hvor over 300 aalborgensere har stemt. Caféen fik faktisk hele 36 procent af stemmerne, og på Gammeltorv vil jublen ingen ende tage:

”Det er vi bare megaglade for! Vi har arbejdet meget med vores burger, og vi har udviklet på den siden vi startede, så vi ved godt, at den er god,” siger indehaver Mattias Olesen.

En yderst populær burger

Især burgeren ved navn Caféens Burger er populær, og caféen langer 100 eksemplarer af den over disken hver eneste dag. Mattias Olesen mener, at det er dressingen, som gør forskellen.

”Jeg var en tur i Dublin, hvor vi spiste på en lille burgerbar, som havde dressingen. Den var jeg så vild med, at jeg fik lokket opskriften ud af ejeren, selvom den egentlig var hemmelig. Bøffen er stegt ved lav temperatur over lang tid, hvilket også giver ekstra smag,” siger Mattias Olesen.

Burgeren koster 129 kroner og består af en briochebolle fra bageren, dressing, en hakkebøf tilberedt i sous vide, bacon, emmentalerost, salat, tomat, rødløg og pickles.

Burger Boom og Wildebeest

Andenpladsen går til Burger Boom ved Vesterbro, mens Wildebeest Gastropub ved Østerbro napper en flot tredjeplads. Den samlede top 5 ser ud som følger:

  1. Caféen, Gammeltorv 4
  2. Burger Boom
  3. Wildebeest Gastropub
  4. Grillen Burgerbar
  5. BurgerGo