Foto: Uno Kaffebar

Læserne har talt: Her er Aalborgs bedste iskaffe

I en ny afstemning har Smag Aalborgs læsere stemt om, hvor man finder byens bedste iskaffe.

Varm sol på kinderne, solbriller for øjnene og en iskold iskaffe i hånden. Så er sommerscenen sat! Den lækre sommerdrik er et hit på Smag Aalborgs redaktion – men hvor finder du den bedste version i byen?

Ifølge Smag Aalborgs læsere er det hos Uno Kaffebar i Aalborg. I en afstemning lavet af Smag Aalborg stemte mere end 150 læsere på deres favorit-iskaffe, og her løber Uno Kaffebar med en flot førsteplads.

“Jamen, det er så godt! Det er vi bare helt vildt glade for,” fortæller indehaver Marian Hjermitslev.

Præcise opskrifter og en hemmelig ingrediens

Hvorfor det netop er iskaffen fra Uno Kaffebar, der er Smag Aalborgs læseres favorit, har Marian Hjermitslev et godt bud på:

“For det første bruger vi fantastiske råvarer, og for det andet sørger vi for, at alle medarbejdere laver iskaffen efter en opskrift, så kvaliteten altid er sikret,” forklarer hun.

Og opskriften er bestemt ikke tilfældig. Marian Hjermitslev har selv udviklet opskriften til iskaffen, der er lavet som en shake med et espressoshot, en fed og cremet mælk samt selvfølgelig isterninger – og så en hemmelig ingrediens, der ikke blev afsløret for Smag Aalborg.

Behag Din Smag og Baresso

I hælene på Uno Kaffebar ligger kaffebaren Behag Din Smag på en andenplads, mens kaffebar-kæden Baresso har indtaget tredjepladsen.

Den fulde top-5 ser således ud:

  1. Uno Kaffebar
  2. Behag Din Smag
  3. Baresso
  4. Espresso House
  5. Starbucks

Stort tillykke til alle! 🙂