Foto: Min Olivia

Guide: Her får du den bedste varme kakao i Aalborg

Vinter må siges at være sæson for varm kakao, og hvad er bedre end en lækker kop fra nogle af Aalborgs hyggeligste steder? Det eneste, du skal vælge, er om du er mest til flødeskum, skumfiduser eller en med det hele. Vi har samlet en guide til dig over, hvor du finder den bedste kop kakao i Aalborg, som du kan varme dig på hele vinteren. 

Den hyggelige: Penny Lane

Varm kakao på penny lane
Foto: Penny Lane

I de hyggelige omgivelser hos Penny Lane er det oplagt at læne sig tilbage i en af de mange bløde stole og nyde en lækker kop kakao. Her får du den lækre varme chokolade serveret med enten marshmallows eller flødeskum, eller du kan vælge den helt enkel uden topping. Mælken kan skiftes ud med soya, mandel, havre eller laktosefri for 7 kroner ekstra.

Pris: Fra 55 kr

Hvor: Kjellerupsgade 1A og Boulevarden 1A, 9000 Aalborg

Den instagram-venlige: Café Min Olivia 

Varm chokolade på Café min olivia
Foto: Min Olivia

I sine fotogene omgivelser byder Café Min Olivia dig på en syndig kop varm kakao enten med eller uden flødeskum. Flødeskummet smelter dejligt i munden, og kakaoen varmer både krop og sind. Her får du en af de bedste varme kakao i Aalborg til en overkommelig pris. Det er også muligt at tilkøbe skumfiduser for 5 kr. 

Pris: Fra 42 kr

Hvor: Vesterå 3, 9000 Aalborg

Den luksuriøse: Behag din smag

Varm kakao fra behag din smag
Foto: Behag din smag

Behag din smag er kendt for at lave noget af Aalborgs allerbedste kaffe, og så serverer de altså også en rimelig habil varm chokolade. Drikken er lavet på ægte luksuriøs Valrhona-chokolade, serveret med hjemmepisket flødeskum og selvfølgelig også kakaodrys fra Valrhona på toppen. En fantastisk blød og luftig kakao, som er tilpas sød uden at blive for kvalm.

Pris: Se Behag din smags facebookside

Hvor: Slotsgade 16A, 9000 Aalborg