Om os

Smag Aalborg er et aalborgensisk madmedie, der giver dig nyheder, tips og inspiration om restauranter, kaffebarer, caféer, takeawaysteder og gourmetbutikker i Aalborg netop nu.

Alle Smag Aalborgs artikler skrives og redigeres efter journalistiske principper.

Hvem står bag?
Bag Smag Aalborg står en madelskende redaktion. Vi craver alle god mad, og vi elsker at formidle!

Smag Aalborg er en del af Spark Media, hvis første medie Smag Aarhus blev stiftet i august 2014 af Mikkel T. Krogh (mikkel@smagaalborg.dk). Smag Aalborg og Smag Odense kom til i sommeren 2017.

Direktør for Spark Media er Mikkel T. Krogh, og chefredaktør for Spark Media er Louise Højmark (lh@smagaalborg.dk). Hvis du har et tip eller en god historie, er du meget velkommen til at kontakte en af os eller skrive til info@smagaalborg.dk.

Redaktionelle principper
På Smag Aalborg arbejder ud vi fra disse redaktionelle principper:

Uafhængighed: Vi er 100 procent uafhængige af de restauranter, caféer, barer, takewaysteder og butikker, som vi skriver om, og alt indhold produceres af redaktionen. Vi beslutter selv, hvad vi skriver om, og vi trykker ikke pressemeddelelser, men bruger dem indimellem som inspiration til artikler. Vi betaler altid selv for vores mad. Indlæg, der er betalt af annoncører, er tydeligt markeret som sådan.

Gennemsigtighed: For at opnå den højest mulige grad af gennemsigtighed skriver vi i alle vores artikler, hvor vi har vores informationer fra. Som regel har vi altid talt med de personer, vi citerer, og hvis det ikke er tilfældet, skriver vi naturligvis, hvor vi har citaterne fra og linker til kilden, hvis det er muligt. Alle holdninger udtrykt på Smag Aalborg står for vores egen regning.

Brugerorienteret: Vi er sat i verden for at inspirere vores brugere til nye gastronomiske oplevelser i Aalborg. Derfor skriver vi kun om ting, som har værdi for vores brugere. Det betyder, at vi er ret optagede af vores læserstatistikker, fordi de giver os gode indikationer på, hvad I interesserer jer for, og hvad I ikke gider læse om. Vi bruger gerne inputs fra brugerne som inspiration til artikler.

Om vores guides
Vores guides med 6 anbefalinger inden for en given kategori er nogle af vores mest læste artikler. De skal opfattes som aktuelle øjebliksbilleder og ikke som den fulde sandhed om en given kategori, og af samme grund opdateres de løbende.

Vi bestemmer selv fuldstændigt hvilke steder, der er med i vores guides, og det er ikke muligt at “købe” sig med i en guide på nogen måde.

Om fotos
For samtlige fotos på sitet er angivet, hvor vi har det fra. Hvis vi ved en fejl gengiver et foto, som vi ikke har fået lov til at bruge, så send en mail til info@smagaalborg.dk – så fjerner vi det asap.

Annoncering
På Smag Aalborg har vi en række forskellige annonceringsløsninger. Hvis du vil vide mere, så tag fat i Søren Lund på sl@smagaarhus.dk.

God appetit 🙂