De bedste nytårsmenuer ud af huset i Aalborg

Lige om lidt går året på hæld, og du er måske allerede i gang med at planlægge årets sidste aften. Ønsker du ikke at tilbringe den i køkkenet, er det en god idé at bestille menuen ude af huset. På den måde får du mere tid sammen med familien og venner, og lækre retter, der er blevet kræset om af professionelle kokke. Uanset om du er vegetar, glutenfri eller har børn med til nytår, findes der en nytårsmenu til dine behov. 

Vi har her samlet en guide til de bedste nytårsmenuer ud af huset i Aalborg.

DiningSix – Få mere tid til nytårsfesten

DiningSix Nytårsmenu i Aalborg
Foto: DiningSix

For første gang i år, tilbyder DiningSix også sin populære nytårsmenu i Aalborg! De garvede restauratører sørger for, at du kan komme smagfuldt ind i det nye år uden at skulle bruge flere timer i køkkenet. Med en tre-retters nytårsmenu i særklasse og en udførlig guide til tilberedning og anretning, er du i gode hænder og kan roligt nyde årets sidste aften med dem, du holder af. Menuen fås også i en vegetarisk udgave, så der er noget for enhver smag.

Nytårsmenuen koster 325 kr. pr. kuvert

Læs mere og bestil din menu her.

Den eksklusive nytårsmenu i Aalborg: Restaurant Bühlmann

Buhlmann Scheelsminde
Foto: Scheelsminde

Hos Restaurant Bühlmann på Hotel Scheelsminde har de gjort sig ekstra umage for at sammensætte den helt perfekte nytårsmenu i Aalborg til din fest, som du kan afhente d. 31. december. Menuen består af gode råvarer og er forberedt således, at du kan servere retterne for dine gæster med minimal indsats i køkkenet. Bühlmann har også sørget for at guide dig gennem menuen med video, så du er helt sikker på at få det bedste resultat til dig og dine gæster. 

Du kan vælge mellem tre, fire eller fem retter til priser fra 595,- pr. kuvert. Selvfølgelig inklusiv brød og kransekage. Bestil menuen eller læs mere her.

Bonus: Hvis du bestiller inden d.10. november får du 10% i rabat med koden ‘nytår2023’.

Den populære nytårsmenu i Aalborg: Textur 

Textur nytårsmenu
Foto: Textur

Textur er gået sammen med Resturant Struktur og Rævhede Naturprodukter om at sammensætte en lækker 4-retters menu. Her er altså kredset om kvaliteten, og der laves derfor også kun et begrænset antal menuer. Det er også muligt at vælge en glutenfri nytårsmenu, hvis man ønsker det. Prisen for menuen hos Textur er 500,- inkl. brød og smør.  

Bestil menuen eller læs mere her. 

Den klassiske: Slagter Stiller

Foto: Slagter Stiller
Foto: Slagter Stiller

Hos Slagter Stiller sørger de selvfølgelig for det helt gode kød til nytårsmenuen. Med fire lækre retter bliver der kredset om smagen hele vejen igennem, og du bliver selvfølgelig også taget i hånden i forhold til tilberedningen med både video- og skriftlige vejledninger. Menuen koster 449,- pr. kuvert, og du skal minimum bestille to kuverter. 

Bestil menuen eller læs mere her.