Det kan være ret nervepirrende at skulle på date. Især fordi datingkulturen i dag lægger op til hurtige møder og unikke oplevelser. Det kan kræve sit at skille sig ud, og gøre det gode indtryk, som man gerne vil. Så læs med her hvis du går rundt med sommerfugle i maven, og gerne vil kende hemmeligheden bag en god date.

Gå all in og gå old school

Stop lige op engang. Der er ingen som helst grund til at genopfinde den dybe tallerken. En klassiker er altid et sikkert hit, og i datingverdenen er intet mere old school end at tage ud at spise. Drop de hurtige møder, og skil dig ud, ved at vise du går all in. Hvis du virkeligt gerne vil gøre et godt indtryk, så imponer din date med en aften med intim stemning og spændende smagsoplevelser. Mennesker har til alle tider mødtes over måltidet, det giver en god samtalestarter, når sanserne udfordres på en lækker restaurant. Og det giver god mulighed for at se hinanden dybt i øjnene, mens i lærer hinanden at kende.

Lav din research

Sørg for at vide hvor du inviterer din date hen. Start med at læse restaurantanmeldelser online, og skab dig et overblik over de mest anbefalede restauranter i dit nærområde. Du skal dog ikke forlade dig udelukkende på andres ord. Tag i stedet ud at se de steder du overvejer. Læg mærke til stemningen. Det er ting som lys og lydniveau. Hvor tæt står bordene? Er det muligt at have en dæmpet, intim samtale? Reserver eventuelt et specifikt bord med en god placering. Og nu du er der, så tag lige et ekstra kig på menukortet. Overvej om du har råd til, at din date vælger det dyreste på kortet. Har du brug for lidt hjælp kan du kigge på kviklanet.dk

Når du er godt forberedt, er du klar til en god aften med fokus på det, der er vigtigt.