Guide: Hvor skal man drikke gløgg i Aalborg?

Juletiden er forbundet med mange traditioner, herunder den varme drik med krydderier, gløgg. Varm og krydret vin er blevet drukket i mange århundreder i Europa, men først i slutningen af 1800-tallet blev den en del af julens mange traditioner. Nu er der nok mange, der ikke kan forestille sig julen uden!

Vi har samlet en lille guide til de steder, hvor du kan få den bedste gløgg i Aalborg.

Hr og Fru Søgaard

Fru Søgaard gløgg
Foto: Fru Søgaards

Både Hr. og Fru Søgaard serverer deres lækre og hjertevarme gløgg, spækket med husets egen snaps og rom, portvin, økologiske appelsiner og ingefær, lakridsrod og alle de gode julekrydderier. Hr. og Fru Søgaards serverer deres gløgg i både en rød og hvid udgave, så du selv kan vælge hvad du foretrækker, eller prøve en af hver!

Pris: 85 kr

Hvor: C. W. Obels Pl. 1A, 9000 Aalborg

Café Peace

Café Peace gløgg
Foto: Café Peace

Hver jul pakker Café Peace deres facade smukt ind i julepynt og også inde i varmen bliver der julehygget for fuld (jule)musik. Tag en pause fra byens trummerum og læn dig tilbage med en klassisk og lækker gløgg, der garanterer dejlig varme i kinderne. En sikker vinder, når du skal drikke gløgg i Aalborg.

Pris: 65 kr

Hvor: Boulevarden 4, 9000 Aalborg

Duus Vinkjælder

Duus vinkælder gløgg
Foto: Duus Vinkjælder

I de traditionsrige og smukke lokaler under Jens Bangs Stenhus finder du Duus Vinkjælder, som selvfølgelig sørger for fantastisk julestemning med flot oppyntning, mulighed for julebuffet og hjemmelavet gløgg efter den samme opskrift som har været i brug de sidste 30 år. Gløggen er tilsmagt med blandt andet appelsin, stjerneanis, kardemomme, kanel og et drys fra den hemmelige juleskuffe. Lækkert!

Pris: 84 kr

Hvor: Østerågade 9, 9000 Aalborg