Flyt til Aalborg. Flyt til Danmarks 4. største by. Aalborg er en stor studie by, dog er den ikke lige så stor som Århus og København, men en mere hyggelig nordjysk by med 115.000 indbyggere. Byen har mange videregående uddannelser for eksempel Aalborg universitet, dertil ligger Danmarks største festgade Jomfru Ane Gade også i Aalborg. Der er derfor mulighed for at tage i byen mange steder i byen om det er med studiet, roomies eller med arbejdet. Der er ikke noget som en bytur til at knytte folk bedre sammen.  

Læs mere herunder hvordan du falder til i Aalborg.    

Findroommate.dk

Hvis du skal flytte til Aalborg, så kan du leje en lejlighed, købe en andelsbolig eller købe en ejerlejlighed. Det billigste og det hyggeligste er næsten at flytte i en større lejlighed med roomies. Det kan være en mindre lejlighed, hvor I er to personer, du kan også dele en større lejlighed med to andre roomies, så i får en større lejlighed og et større fællesskab. Du kan også finde en stor og dyr lejlighed, hvor I er fire personer i alt, så du deler den store lejlighed med tre andre. Om det er en person du flytter ind med, eller om det er tre personer, så kan det være meget hyggeligt, at bo sammen med andre, specielt hvis du lige er flyttet til Aalborg og ikke kender så mange. Ved at bo sammen med andre, så er der også altid nogle, man kan ses med, hvis man ikke lige har lyst til at tage ud. Du kan også møde nye mennesker ved at tage med til din roomies venners fester. Din roomie og dig kan for eksempel, se en film og spise popcorn sammen. Du kan finde den eller de roomies, som du gerne vil dele lejlighed med og spise popcorn med på Findroommate.dk.    

Sammenlign forbrugslån

Det koster mange penge, at flytter uanset hvordan du flytter. Når man skal flytte sine ting fra den gamle bolig til den nye bolig, men man skal også købe nye møbler, og små ting som man ikke lige har taget med i regnestykket. Der kommer altid nye ting, man ikke har tænkt på, at man skal købe, derfor bliver det også dyrere, end man har regnet med. Derudover skal man også kunne leve. Det kan være svært at leve af den SU-sats man får, og måske de penge man får ved siden af studiet. Derfor kan man nogle gange blive nødt til, at optage et forbrugslån en gang i mellem, da man bliver nød til, at kunne leve af nogle penge i hvert fald. Så kan man altid betale det tilbage, når man får lidt penge på kontoen igen. Der er mange der har studiegæld. Da det ellers kan være svært at overkomme studietiden. Dertil er pengene hurtigt betalt tilbage, når man får en fuldtidsløn når man er færdig med studiet. Derfor skal man se lånet, som en investering i sin studietid, og dermed investerer man i sig selv og sin fremtid. Det er altid en god idé at sammenligne forbrugslån, så du finder det lån som, passer bedst til dig.

Bliv vaccineret

Hvis du skal ud og rejse til for eksempel Asien, måske skal du bare til Thailand eller Bali med familien, så er det vigtigt at blive vaccineret. Det gælder også, hvis du tager på grupperejse til Afrika, hvis du skal ned og lave frivilligt arbejde, ved at lære børn engelsk, eller hvis du skal ned og bestige Kilimanjaro i Tanzania. Det kan være svært, at overskue hvilke vaccinationer man skal have, selv om man kan læse meget om hvilke vaccinationer man skal have, hvis man skal til de forskellige steder. Der kan være forskel på hvilke vaccinationer, du skal have i landet afhængig af hvor i landet du befinder dig, om du er ude ved kysten eller inde i skoven. Derfor er det godt at tage et smut forbi Blivvaccineret.dk, hvor du kan booke en konsultation, så de præcis kan sige hvilke vaccinationer, du har brug for til din tur. Dertil kan du hurtigt og nemt blive vaccineret.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blevet inspireret til at flytte til Aalborg, og hvis du skal ud på længere rejse fra Aalborg, så bliv vaccineret.          

DEL
Avatar
ANNONCØRINDHOLD Denne artikel er skrevet og indrykket af en Smag Aalborg Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Smag Aalborg har intet med produktionen af artiklen at gøre.