Foto: Fandanko

Fandanko i Aalborg klarer påskefrokosten for dig

Gourmet- og delikatesseforretningen Fandanko i Aalborg har i påsken tilbud på en syv-retters påske-tapas til rabatpris.

Får du gæster i påsken, men gider ikke bruge alverdens timer på at trylle ude i køkkenet, så findes der heldigvis også en nemmere løsning – og den hedder Fandanko. Take away-forretningen på Gammel Gugvej i Aalborg har i øjeblikket tilbud på en særlig syv-retters påske-tapas.

De syv retter består blandt andet af langtidsbagt hellefisk, røget lakserulle, grillet lammeryg med rosmarin, sprængt kalvespidsbryst, rosastegt roastbeef og bagt unghanesouffle med spinat og spinat og æggecreme. Retterne er lettere atypiske for en påskefrokost, men det er ikke tilfældigt.

“Det var for, at vi kunne lave en lidt utraditionel frokost, som ikke lige er med sild og snaps, som man plejer at få. Stort set alt vi laver, er med et twist, og det som de andre ikke gør,” siger Carsten Pedersen, der er medindehaver af Fandanko.

Fandankos påskemenu tilbydes fra mandag den 26. marts til og med den 2. april – lige på nær påskedag, hvor butikken er lukket. Prisen er 149 kroner per person, og butikken leverer gerne maden, hvis du ikke har mulighed for at hente den selv.