Mens studiebyer som Aarhus, Odense og København tiltrækker store dele af landets studerende, går smukke Aalborg manges næse forbi. Aalborg bliver også en stadig mere populær by for børnefamilier og ældre, der søger ro midt i storbyen og det er med god grund. Der er nemlig masser af ting at tage sig til.

Bolig i Aalborg, sådan finder du den

Hvis du står og skal trække teltpælene op for at slå lejr nordpå, er der flere måder, du kan finde en bolig i Aalborg på. Facebook er et godt bud, hvis du vil slippe udenom de dyre gebyrer og abonnementsordninger på nogle boligsider. Der er endda en dedikeret gruppe til boligsøgning i Aalborg, som kan hjælpe dig godt på vej.

Byen har mange charmerende byhuse med flere år på bagen, hvor du kan fordybe dig i brostensbelagte gader, kulørte facader og dannebrogsvinduer. Hvis du er til moderne glasfacader, er havneområdet et glimrende bud.

Gode spisesteder i Aalborg

I Aalborg findes der spisesteder til alle smagsløg. Havnefronten er et populært sted at spise, og der ligger mange restauranter langs Strandvejen og på Slotspladsen

Et gavekort til et lækkert spisested i Aalborg er også en glimrende gaveidé til fødselaren, brudeparret eller studenten.

I Aalborg finder du både morgenmadsrestauranter, hippe caféer, plantebaseret mad, gastronomiske oplevelser til flere stjerner og selvfølgelig helt almindelig fast food. Byen er også kendt for sine lækre fiskeretter.

Et rigt by- og naturliv

Hele Aalborg emmer af kulinariske oplevelser, hvis bare du opsøger dem. De bedste spisesteder er nemlig ikke altid de mest åbenlyse.

Aalborg er måske mest kendt for sin vilde festgade, Jomfru Ane Gade, hvor du også kan nyde et måltid mad Aalborg kan dog meget andet end at lange fadøl over bardisken. Aalborgs nye oase i byen, Havnefronten, byder på flot arkitektur og aktiviteter for både store og små. Her finder du kolde is, stjerneskud og sandwiches.

DEL
Avatar
ANNONCØRINDHOLD: Denne artikel er skrevet og indrykket af en Smag Aalborg Brand Partner og kan indeholde affiliate links. Smag Aalborg har intet med produktionen af artiklen at gøre.