Foto: Pixabay.

4 spisesteder med sund mad i Aalborg

GUIDE: Sund mad behøver ikke at være kedeligt – tværtimod! Vi guider dig gennem fire spisesteder med sund mad i Aalborg.

Næstekærlighed og lækker mad i Aalborg
Den Grønne Café, Teglgårds Plads 1, Niveau 4, 9000 Aalborg

Sund mad I Aalborg
Foto: Den grønne cafe, sund mad i Aalborg

I Aalborg’s kulturperle Nordkraft ligger Den Grønne Café. Caféen er omringet af en dejlig atmosfære fyldt med aktivitet og liv. Børn der boltrer sig i farvede skummadrasser og høj puls i træningscenteret.

Det grønne spisested byder blandt andet på grillede sandwiches. Tag en bid af ”den italienske” sandwich, spækket med serranoskinke, mozzarella, bagte tomater og basilikumspesto eller spring ud i marineret tun eller tyndskåret krondyrkølle.

Er du mere til salater, så tøv ikke. Den Grønne Café har også en sund salatbar med mæthedsgaranti og delikate valgmuligheder. Salatbaren koster blot 49 kroner, og til bonusinfo, så må du spise alt, hvad du kan på to timer.

Den Grønne Café arbejder hårdt i kampen mod madspild, og stedet tager et socialt ansvar. Den mad som caféen ikke kan bruge leveres til Café Hjerterum, som er et værested for hjemløse. Den Grønne Café får et kæmpe LIKE for deres omtanke og lækker mad.

Læs også: 4 lækre spisesteder med tapas

Det lille madsted med mange muligheder
Din Vitamin Bar, Kastetvej 41, 9000 Aalborg

Salat i aalborg
Foto: Din Vitamin Bar

Er du træt af kedelige leverpostejsmadder? Din Vitamin Bar vil gerne smøre din madpakke med sunde og proteinfyldte råvarer.

Du kan selv sammensætte dine yndlingsmåltider, eller du kan lade dig inspirere af kokkens fortrukne favoritter. I en travl hverdag er madpakkekonceptet simpelt og bedst af alt, slipper du for opvasken.

Ydermere laver Din Vitamin Bar friske, farverige og velsmagende shakes og smoothies, som er nemme at have med på farten. Har du mod på at kaste dig ud i en juicekur, som hjælper dig til øget energi og vægttab? Din Vitamin Bar hjælper dig med at skræddersy den juicekur, som passer til dine behov og ønsker.

Er du hundesulten? Vælg mellem lækre sandwiches, burgere, øko- æggebowls og varme retter. Når lækkersulten melder sig, så byder det lille madsted også på pandekager med økologi og protein i højsædet.

”Keep it simple” med en masser af velsmag
Caspers, Algade 55, 9000 Aalborg

Sund takeaway I Aalborg
Foto: Caspars

Hos Caspers siger de, at man kan leve sundt på en fed måde, og det afspejler deres appetitlige menukort. Hos Caspers laver de smagfuld mad og drikke, som frembringer brede smil – også på de kolde og kedelige mandage!

Du kan vælge mellem sprøde toasts, frisk juice eller kaffe og lækre salater. Blandt vores livretter er ”bird bird” med kylling, kalkunbacon, avocado, baby spinat og wasabicreme.

Det delikate madsted evner en god madforståelse, lækre råvarer og så mestrer de, at lidt også kan være godt. Takeaway kræver hurtig mad, men også hurtige beslutninger, når du skal videre på farten. Derfor er menukortet simpelt og overskueligt. Ifølge ejerne bag Caspers er det ikke kompliceret at leve sundt, og derfor laver de sund kost, som er helt nede på jorden.

Hertil tager det grønne takeaway- sted udgangspunkt i ti officielle kostråd fra sundhedsstyrelsen, for som de siger: ”De søde har det sjovere, og de sunde lever længere.”

Læs også: En guide til 6 steder med lækker og cremet pasta i Aalborg

Appetitligt, autentisk og alletiders sund mad
Chop’n wok, Reberbansgade 12, 9000 Aalborg

Sund mad I Aalborg
Foto: Chop’N Wok

Er du træt af de traditionelle fastfoodoplevelser, som burger og pizza? Spice din dag op med et måltid fra Chop’n wok. Vi garanterer, at det ikke bliver en kedelig oplevelse. Det hyggelige madsted er ikke krydderiforskrækket, og det sætter vi pris på!

Hos Chop’n wok er der mulighed for at smage på nye og ekstraordinære retter. Prøv bare Pad Kra Pow, kafta kødboller eller orientalsk bøf stroganoff. Vil du hellere have noget mad, som dine smagsløg er bekendt med, så serverer det autentiske takeaway-sted også stegt kylling og boller i karry.

Chop’n wok’s venlige personale står ved kødgryderne hele dagen, så maden altid er frisklavet og klar til, når du kommer forbi! Hvis du har lyst til at smage på de forskellige retter, så giver personalet gerne smagsprøver!

Chop’n wok er et sundt alternativ, hvis du har lyst til nem og lækker frokost eller aftensmad. Velbekomme!

0 thoughts on “4 spisesteder med sund mad i Aalborg

Comments are closed.