Aalborg er en by, der byder på mange forskellige ting. Det er en af Danmarks lidt mindre byer, men ikke desto mindre, indeholder rigtig mange ting, der er værd at tage med, hvis man skal besøge byen. Det kan dog være svært at vide, hvad man skal tage sig tid til, og hvilke steder, der er værd at besøge, hvilket vi vil fortælle lidt mere om her. 

Den omtalte chokoladebolle

I Aalborg er der en bager, der hedder Slotsbageren. Det er en meget omtalt bager, der bager nogle lækre chokoladeboller. De er meget populære i Aalborg, og der er ikke en i byen, som ikke kender til dem. De koster sølle 9 kroner, og for de 9 kroner, er du sikker på at få en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Chokoladebollen er fyldt med stor chokoladestykker, og der er ikke sparret på noget. Slotsbageren har sin beliggenhed på Boulevarden i Aalborg. 

Penny Lane

En anden, meget populær madoplevelse, i Aalborg, er den lille perle, der hedder Penny Lane. Når du træder ind i cafeen, vil du blive mødt af en duft af hjemmelavede kager, brød og boller, samt friskbrygget kaffe. Du vil med det samme få en følelse af at være ’hjemme’, da Penny Lane er indrettet på en måde, så du føler, at du er på besøg hos din mormor. Penny Lane ligger også på Boulevarden, ikke så langt fra Slotsbageren, så her kan du slå to fluer med et smæk. 

Nadjas Sandwich

Hvis du er blevet sulten, og trænger til en rigtig mæthedsfornemmelse, der varer længe, men på samme tid føles godt. Så er Nadjas Sandwich værd at besøge. Her kan du få en sandwich til blot 35 kroner, som er lækker og lavet på friske råvarer. Det er alle tre oplevelser, som de fleste har råd til, men hvis budgettet er lidt stramt, kan du få hjælp her