Aalborg by byder på mange forskellige smagsoplevelser, men ligegyldigt om du bor i byen eller kommer til som turist, kan det være svært at finde de helt rigtige steder at tage hen. Derfor får du her en oversigt over 3 gode spisesteder i Aalborg, som sent vil skuffe dig. Det kan på nogle restauranter blive en dyr fornøjelse, så hvis du mangler penge til din aften ude, kan du søge om et mobillån

Gourmet på Mortens Kro

Hvis du er til små, lækre retter, er Mortens Kro et sted, du absolut bør besøge. Menuen ændres ofte, men maden er af god kvalitet og inspireret både af det danske og resten af verdens køkkener. Hvis du er en feinschmecker i forhold til mad og spiser mad for nydelsen skyld, vil denne restaurant være noget for dig. 

Italiensk på Il Ristorante Fellini

Med ægte italiensk stemning enten indenfor eller i gårdhaven, byder Il Ristorante Fellini på lækker italiensk mad til fine priser. Der serveres blandt andet klassiske pastaretter, pizza, supper, salater og fiskeretter til enhver smag. Der findes derfor både retter, som vil være gode til børn og voksne. Vil du nyde en aften i godt selskab med lækker mad og en god italiensk vin, så er denne restaurant noget for dig.

Det blandede køkken hos Aalborg Street Food

Hvis I er mange, der skal ud at spise, er det ikke sikkert, I kan blive enige om ét sted, I skal besøge. Derfor byder Aalborg Street Food på 16 forskellige køkkener med noget for hele selskabet, så I alle kan få mad fra det køkken, I har mest lyst til. Alle køkkenerne serverer mindst én ret, som du kan få for 50 kroner, og derfor er det en god mulighed til blandt andet studerende. På Aalborg Street Food får du maden hurtigt, men kvaliteten er stadig i top.